Kaikki salaojaremonteista pihojen rakennukseen – maanrakennuspalvelut Jyväskylästä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jyvässeudun maanrakennuspalvelu Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuksen palvelut salaojaremonteista pihojen rakennukseen sekä pihasaneeraukseen ja teiden pohjien tekoon niin taloyhtiöille kuin omakotitaloille. Talon pohjatyöt toteutamme vankalla kokemuksella.  Myymme myös maanrakennustöihin tarvittavat maa-ainekset sekä putki- ja eristetarvikkeet infran ja talon rakentamiseen.

Tuomme tarvittavan maa-aineksen paikalle ja kuljetamme pois ylijäävän maan. Meiltä saat siis todellista avaimet käteen -palvelua maanrakentamisen saralla. Palvelemme Jyväskylän seudulla sekä muualla Keski-Suomen alueella, kuten Muuramessa, Laukaassa ja Korpilahdella.

 

Omakotitalon pohjatyöt

Yksi keskeisimmistä palveluistamme on talojen pohjatöiden tekeminen omakotirakentajille. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja nykyaikaisen kalustomme avulla hoidamme talojen pohjien tekemisen kestävästi. Meiltä löytyy tietoa ja taitoa laadukkaan pohjaratkaisun toteutukseen, joten toteutuksemme kantaa pitkälle eikä asiaan tarvitse jälkikäteen palata. Kestävälle pohjalle rakennettuna, myös rakenteet pysyvät kunnossa. Näissä tehdyt virheet ja säästöt näkyvät ajan saatossa sekä voivat aiheuttaa mittavan jälkilaskun ja -urakan. 

Saat meiltä talon pohjatyöt avaimet käteen -periaatteella. Tuomme paikalle tarvittavat maa-ainekset, teemme salaojitukset ja pihan rakennuksen valmiiksi – saat kaiken saman katon alta. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme omakotitalosi maanrakennustyöt mallilleen – millaisin kustannuksin, aikatauluin ja toimintatavoin, joten olethan yhteydessä.

Salaojaremontit ja salaojitukset

Teemme paitsi uudet salaojitukset omakotirakentajille myös omakotitalojen salaojaremontit. Kauttamme myös monipuolisesti kaikki taloyhtiöiden salaojien saneeraukset ja rakentamiset. Rakennamme ja asennamme sadevesijärjestelmät, joiden avulla pihallesi kertyvät ja seinän viereen katoilta ohjautuvat sade- ja sulamisvedet saadaan ohjattua hallitusti pois pihamaaltasi – ja talosi perustukset pysyvät kuivina.

Pihojen rakentaminen

Hoidamme monipuolisesti myös kaikki muut pihan ja puutarhan rakennustyöt omakotitaloihin ja taloyhtiöille. Teemme erilaiset maanmuokkaustyöt kaivinkoneemme avulla: hoidamme esimerkiksi sorapohjien kaivuutyöt laatoituksille ja pengerryksille, multapohjien kaivamisen istutusalueille ja nurmikoille, pengerrykset, maaston muotoilut sekä muut kaivuutyöt ja maa-ainesvaihdot. 

Kysy, miten voimme olla avuksesi!

Maa-ainekset ja kuljetukset

Toimitamme maanrakennustöissä ja pihatöissä tarvittavat maa-ainekset luotettavasti ja nopeasti perille asiakkaan toivomusten ja tarpeiden mukaisesti. Kauttamme saa kattavasti eri laatuja sekä kokoja. Valikoimistamme löytyy muun muassa hiekkaa, soraa, murskeita, sepeliä ja multaa. Saat yritykseltämme myös putki- ja eristetarvikkeet infra- ja talonrakentamiseen perille toimitettuna.